22 Eylül 2013 Pazar

2014 En Yeni Gelinlikler

2014 yılında gelinlik modelleri nasıl olacak? Hamgi tür gelinlikler öne çıkacak? Hangi gelinlikler gelinler tarafından daha fazla tercih edilecek? Peki ya modacılar gelin adaylarına 2014 yılında ne öneriyorlar? Hepsinin cevabı aşağıda.


Biz bayanların en çok sevdiği kıyafetler kuşkusuz gelinliklerdir. Öyle ki daha ortada evlilik teklifi, hatta evlenecek bir koca adayı olmasa bile internette gelinlik modelleri bakabiliriz. Ancak iş ciddiye bindiğinde, yani evlilik günü belirlendiğinde, gelinlik arayışı daha büyük önem kazanır. Eskiden sokak sokak gelinlik evlerini gezmek zorunda kalırken, günümüzde gelin adaylarının işi çok daha kolay.

Birbirinden güzel gelinlik modelleri sunan gelinlik markaları ve moda evleri, 2014 yılı koleksiyonlarını şimdiden belirledi. 2014 gelinlik modelleri hakkında bilgi almak ve önümüzdeki yıl hangi gelinliklerin moda olduğunu merak ediyorsanız, bu alanda en iyi isimlerden birisi olan Pronovias Gelinlik kataloglarına bakabilirsiniz. Farklı tarzlara ve farklı zevklere hitap eden onlarca gelinlik seçeneği sunan marka, bayanları gelinlik diktirme zahmetinden kurtarıyor.

2014 gelinlik modasına dönecek olursak, önümüzdeki yıl da 2013 gelinlik modellerinin etkisi devam edecek. Dantel, şifon, güpür, bunlar gelinlik modellerinde en çok kullanılan detaylar. Özellikle son birkaç sezondur, sırt, göğüs ya da boyun bölgesi dantel işlemeli ya da transparan gelinlik modelleri oldukça revaçta. Genç gelinlerin gözdesi olan balık gelinlik modelleri ise o gece kusursuz görünmek isteyen ve fiziğine güvenen gelin adaylarının tercihi oluyor. Bugüne kadar en çok tercih edilen gelinlik modellerinden biri olan prenses gelinlik ise 2014 yılı gelinlerinin de tercihi olacak.

Önümüz kış, eğer kış gelini olmak istiyorsanız, sezonun en güzel gelinlik modelleri sizleri bekliyor. Kolları tül ve dantel işlemeli gelinlikler, hem zarif hem de göz alıcı görünmenizi sağlarken, straplez ve şifon gelinlikler daha hareketli bir görünüm elde etmenizi sağlayacak. 2014 gelinlik modasında hemen her detayı bulmak mümkün. Önümüzdeki yıl taş işlemeler geri dönüyor. Özellikle taşlardan yapılmış kemer detayı, 2014 gelinlik modellerini süsleyecek. Siz de en yeni gelinlik trendlerini göz önünde bulundurarak, tarzınıza ve zevkinize en uygun gelinlik modelini bulabilirsiniz.

Kaynak: http://www.modellerden.com/2014-gelinlik-modelleri.html




4 Eylül 2013 Çarşamba

En Güzel Bayan Takımları

2013 ilk aylarına göz alıcı şıklıkla girmek istermisiniz?

2013 bayan takım elbise modelleri ile baştan aşağı kışın renklerini taşımak istemeyenler baharın hafif etkisinin zaman zaman yaşandığı bugünlerde daha pastel renklere ne dersiniz.Ceketlerinizde pastel renkleri seçebilirsiniz.
Kış eskisi gibi çok sert geçmiyor bugünlerde yüksel bol paçalı pantolanlar da bu yıl oldukça trend ,belden oturtmalı ceketlerinizle muhteşem ofis kombinleri yaratabilirsiniz.Bol düğmeli ve kemerli ceketler,desenli,ceketler ,yaka detayı fırfırlı ceketler hepside birbirinde şık ve güzel,Bazı modellerde ingiliz nostaljisini yaşamak mümkün,özellikle kahverengi ispanyol paçalı takım elbise tüm zarifliğiyle bize yaşatıyor.

Kabarık kollu ve belli kurdeleli olması hem daha zarif hemde modern bir esinti oluşturmuş. Sizde yarın ne giysem düşüncesinden kendinizi alamıyormusunuz 2013 yeni model takım elbise ve kombinlerimize mutlaka göz atmalısınız,mutlaka ilham alacağınız modeller bulacaksınız.