12 Ekim 2014 Pazar

Elbise Modelleri 2015

Bayan elbiseleri her dönem bazı değişiklikler gösteriyor. Sözgelimi bir dönem desenler popüler olurken başka bir yılda da takılar öne çıkabiliyor. Bu ise modacıların beğenilerine ve biraz da bayanların isteklerine göre belirleniyor.
Ben 2015 elbiseleri arasında geçen bir kaç sezonun seçkin renkleri olan bordo, su yeşili gibi renklerin yine bol bol kullanılacağını bekliyorum. Çünkü bu renkteki elbise modelleri hanımlar tarafından çok sevildiler.
Bununla beraber 2015 koleksiyonları arasında geçmiş dönemlere mahsus tasarımların yeniden trend olduğunu görürsek şaşırmayalım. Çünkü ne demişler: Ne varsa eskide var. Tasarımcılar bu deyimin nasıl bir anlam taşıdığını oldukça iyi biliyorlar. Ama bizler 2015 kış elbise trendleri içinde çok farklı renkler de görürsek şaşırmayalım.
2015 yaz elbiseleri arasında her sezon olduğu gibi yine canlı renkler ve desenli elbiseler ağırlıklı olacak. Nedenine gelince bu elbiseler yaz döneminin değişmeyen modelleri ve kadınların en sevdiği elbiseler arasında yer alıyorlar. Tasarımcılar sanıyorum bu elbiselerle ilgili pek bir değişikliğe gitmeyecekler.
2015 elbiseler içinde bu yıl bol bol düz renkli elbiseler de göreceğiz. Sade tasarıma sahip saks mavisi elbiseler konusunda ben olumlu şeyler düşünüyorum. Ama bakalım modacılar elbiseler konusundaki bizim bu beklentilerimizi ne kadar karşılayacaklar?
2015 elbise modelleri ile ilgili şimdilik söyleyeceklerim bunlardan ibaret. Zaman içinde her şeyi daha iyi ve net göreceğiz.