20 Temmuz 2013 Cumartesi

2013 eşarp modelleri ve renkleri

Abiye elbisenizin üzerine güzel ve markalı bir eşarpla kıyafetinizin bütünlüğünü tastamam bir hale getirebilirsiniz. Tabii ki kapalı hanımlar için bahsediyoruz bu sözümüzle. Kapalı bayanlar genellikle abiyelerin üzerine nasıl bir eşarp takacaklarına karar vermekte zorlanırlar.

2013 eşarp modelleri içinden seçim yapabileceğiniz çok sayıda marka bulabilirsiniz. Bunların arasında ilk akla gelenler Vakko,Pierre Cardin, Aker ve Armine oluyor. Yerli üreticiler arasında hiç şüphesiz Armine ve ondan sonra da Aker gelir. Her iki markanın 2013 koleksiyonlarında yer alan eşarplar da gerek renk ve gerekse desenler açısından birbirinden güzel sayılır.

Aker eşarpları ve Armine eşarpları içinden seçtiğimiz bir kaç tane örneği aşağıda görebilirsiniz. Ancak daha fazla model görmek isteyenler varsa Armine eşarplar için buraya Aker eşarplar için buraya tıklayabilirler.

Şimdi sizlere Aker ve Armine 2013 eşarpları içinden seçtiğimiz örnekleri gösterelim:

Armine Eşarp Modelleri





Aker Eşarp Modelleri






2013 Parti Abiye Elbiseleri

Her sezone göre değişik elbiseler binbir türlü çeşitleriyle bizleri bekliyor. Artık mevsimlere göre değil neredeyse aylara göre elbise ayarlayacak düzeye geldik sayılır. Yaz sezonunda elbise ihtiyaçları daha da artıyor. Aslında bazılarına göre azalıyor çünkü hiç elbise giymeyenler var ama neyse konuyu dağıtmaya gerek yok.

2013 yaz sezonu geldiğinde, parti sezonunun da geldiğini anlamak zor değil. Doğum günü partileri, mezuniyet partileri, havuz başı partileri derken, 2013 yaz sezonu da partilerle dolu geçecek gibi görünüyor. Siz de her ortama uygun 2013 parti elbiseleri ile, partinin yıldızı olabilirsiniz. 2013 Parti elbiseleri arasında, ilk sırada neon renkli elbiseler yer alıyor. Etek kısmı hafif kabarık formda, belden oturtmalı mini elbiselerde çok hoş bir görünüm yaratan neon renkler, stilettolarla kombinlendiklerinde, her türlü parti için ideal bir kombin olacaktır.

Mini elbiseler ya da uzun parti elbiselerinde bu yaz, cut out detaylar oldukça dikkat çekiyor. Göbeği açıktan bırakan cut out elbise modelleri, özellikle genç hanımların tercihi oluyor. Cut out elbise modellerinde, ayrıca sarı ya da kırmızı ve mavi gibi renkler ön plana çıkıyor.

Parti elbisesi denildiğinde ilk akla gelen mini elbiseler, 2013 yaz sezonunun da favori parçaları arasında yer alıyor. Sırtta dekolte detayı bulunan mini elbiseler, 2013 parti elbiseleri arasında yer alıyor. Bu yaz parti elbiselerini, dolgu topuklular ya da yüksek topukluların yanı sıra, stilettolarla da kombinleyebilirsiniz. Ten rengi, bej ya da su yeşili gibi stilettoların öne çıktığı yeni sezonda, ayrıca maxi boy, yırtmaçlı parti elbiseleri de dikkat çekiyor. Siyah ise her zamanki yerini koruyor. Mini, siyah bir elbise her sezon olduğu gibi, 2013 yaz sezonunda da parti elbiseleri arasında yer alıyor.

Koton yazlık elbiseler ise burada: http://www.kadinlarsa.com/kadin-giyim-moda/koton-yazlik-elbise-modelleri.html




17 Temmuz 2013 Çarşamba

2013 Tesettür Şal Modelleri

Tesettür şal modelleri eşarplardan sıkılan veya eşarp bağlamak istemeyen kapalı kadınlar için oldukça şık ve farklı bir alternatif. Şal modelleri genelde düz renkli olsa da yavaş yavaş şallarda da eşarplara benzer şekilde motiflerin oluşmaya başladığını görüyoruz. Böyle giderse 2014 den itibaren kaliteli markaların en güzel şal modelleri eşarplar için çok ciddi bir rakip olacak.

Şal modelleri genellikle düz olsa da, kenarlara ilave edilen dantel işlemeler ile çok şık bir görünüm kazanıyorlar. Örneğin bu tip dantelleri en çok neva style şallarda görebiliriz. 2013 şallar içinde de öne çıkan ve dikkat çeken şallar bunlar bana göre.

Sizlere neva style 2013 şal modelleri içinden seçmiş olduğum bir kaç tane şal modelini sunmak istiyorum. Daha fazla model görmek isterseniz buraya tıklayıp görebilirsiniz.






9 Temmuz 2013 Salı

LC Waikiki Bayan Gömlek Modelleri

LC waikiki bayan gömlek modelleri bu sene yine en güzel renkler ve desenleriyle tam gaz gidiyor. LC waikiki gömleklerin bayanlar tarafından çok tutulmasının birinci nedeni gündem belirleyen tasarımlar oluşturması. Bunun dışında fiyatlar da bayan gömlekler açısından çok önemli. Bu yazıda LC waikiki bayan gömlekler hakkında bilgiler vereceğiz.

İlkbahar ve yaz sezonunda markanın oluşturduğu gömlek butiklerini görmüşsünüzdür. Özellikle bayanlar bu modelleri sıkça takip ediyorlar. Kış mevsiminde tercih edilebilecek gömlekleri markanın reyonlarında arayan bayanlar, gelecek sezon için arayışlarına şimdiden başladılar. Lc Waikiki gömlek tasarımlarını yaz sezonuna uygun renklerle butiklerine eklemiş.

Şöyle bir butiklere uzaktan baktığımız zaman her renkten gömlek tasarımının olduğunu görebilirsiniz. Pembe renkli kısa kollu gömlek modellerinden, sarı ve hatta desenli gömlek tasarımlarına kadar her butik özenle oluşturulmuş. Lc Waikiki bayan gömlek koleksiyonları tam anlamıyla gök kuşağı rengini andırıyor. Hoş bir kombin peşinde koşuyorsanız, markanın reyonlarına bir göz gezdirmelisiniz.

 Benim en çok hoşuma giden tasarımlar klasik olan gömlek modelleri tasarımları oluyor. Klasik modelden kastım daha çok çiçek deseniyle veya desenli bir şekilde oluşturulmuş tasarımlar. Koyu renk tonlarıyla hazırlanan bu modeller, oldukça hoş görünüyor. Bayanların sıkça tercih ettiği modeller desenli gömlek modelleri.

Gerek günlük giyimde, gerekse özel günlerde dahi tercih edilebilecek bu modeller Lc Waikiki mağazalarında bayan gömlek modelleri arasında bulabilirsiniz. Sadece bu tasarımları da değil, aradığınız her butiği bulabileceğiniz çok fazla model var. Seçimi yaparken kararsızlık içerisinde kalmayın. Kendi modanızı oluşturabileceğiniz hoş modeller arasından seçimi yapabilirsiniz.

Lalapuna yazlık bayan gömlek modelleri ise burada: http://www.kadinlarsa.com/kadin-giyim-moda/yazlik-bayan-gomlek-modelleri.html




4 Temmuz 2013 Perşembe

Büyük beden elbise modelleri 2013

Büyük beden elbiseler 46 bedenden daha büyük olanlar için kullanılan genel bir terim. Eğer giydiğiniz elbise 46 bedenden büyükse siz de büyük beden giyinen bir bayansınız demektir. Bu yazımda büyük beden elbiseler hakkında biraz bilgi vermek istedim sizlere.

Eskiden bedene göre elbise bulmak kolay iş değildi. Oysa şimdi her bedene göre çeşit çeşit elbiseleri kolayca ve zahmetsizce bulmak mümkün. Büyük beden elbiseler de aynen diğerleri gibi her yerde kolayca ve bol çeşit imkanıyla bulunabiliyor.

İnternette zaman zaman şişmanlar için elbiseler veya şişman elbise modelleri gibi arama sonuçlarına rastlıyorum. Ancak şişman elbiseleri terimine karşı olduğumu belirtmem gerekiyor. Çünkü şişmanlık ayrı bir şeydir, büyük beden ayrı şeydir. Şişmanlık bir hastalık neticesinde meydana gelir. Ama büyük beden demek şişman demek değildir. Büyük beden biraz çabayla normal bedene rahatlıkla dönebilir.

Neyse konumuz zayıflık ya da şişmanlık değil büyük beden elbiseler. Bu nedenle ben tekrar esas konumuza dönmek istiyorum. Büyük beden elbiseler hakkındaki bu yazımda yine birbirinden güzel ve mevsime de uygun elbise modelleri içinden seçtiklerimi görmenizi istedim. Büyük beden bayanlar için artık alternatiflerin de çok geniş olduğunu söylemiştim.

Bu konu da göreceğiniz büyük beden elbiseler şu an modahill.com isimli sitede satılıyor. Sitede büyük beden adına daha bir çok şey bulabilirsiniz. Örneğin büyük beden bluzlar, tunikler, pantolonlar v.s. Çeşit konusunda bir sıkıntı yaşanmıyor.

Fiyatlar normal sayılır. Aşağıda göreceğiniz büyük beden elbiseler 69 TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. Çok yüksek bir rakam sayılmaz. Çoğu kişinin bütçesine de uygun. Bu nedenle ekonomik sayılır.

Kaynak: http://www.modellerden.com/buyuk-beden-elbiseler.html