9 Temmuz 2013 Salı

LC Waikiki Bayan Gömlek Modelleri

LC waikiki bayan gömlek modelleri bu sene yine en güzel renkler ve desenleriyle tam gaz gidiyor. LC waikiki gömleklerin bayanlar tarafından çok tutulmasının birinci nedeni gündem belirleyen tasarımlar oluşturması. Bunun dışında fiyatlar da bayan gömlekler açısından çok önemli. Bu yazıda LC waikiki bayan gömlekler hakkında bilgiler vereceğiz.

İlkbahar ve yaz sezonunda markanın oluşturduğu gömlek butiklerini görmüşsünüzdür. Özellikle bayanlar bu modelleri sıkça takip ediyorlar. Kış mevsiminde tercih edilebilecek gömlekleri markanın reyonlarında arayan bayanlar, gelecek sezon için arayışlarına şimdiden başladılar. Lc Waikiki gömlek tasarımlarını yaz sezonuna uygun renklerle butiklerine eklemiş.

Şöyle bir butiklere uzaktan baktığımız zaman her renkten gömlek tasarımının olduğunu görebilirsiniz. Pembe renkli kısa kollu gömlek modellerinden, sarı ve hatta desenli gömlek tasarımlarına kadar her butik özenle oluşturulmuş. Lc Waikiki bayan gömlek koleksiyonları tam anlamıyla gök kuşağı rengini andırıyor. Hoş bir kombin peşinde koşuyorsanız, markanın reyonlarına bir göz gezdirmelisiniz.

 Benim en çok hoşuma giden tasarımlar klasik olan gömlek modelleri tasarımları oluyor. Klasik modelden kastım daha çok çiçek deseniyle veya desenli bir şekilde oluşturulmuş tasarımlar. Koyu renk tonlarıyla hazırlanan bu modeller, oldukça hoş görünüyor. Bayanların sıkça tercih ettiği modeller desenli gömlek modelleri.

Gerek günlük giyimde, gerekse özel günlerde dahi tercih edilebilecek bu modeller Lc Waikiki mağazalarında bayan gömlek modelleri arasında bulabilirsiniz. Sadece bu tasarımları da değil, aradığınız her butiği bulabileceğiniz çok fazla model var. Seçimi yaparken kararsızlık içerisinde kalmayın. Kendi modanızı oluşturabileceğiniz hoş modeller arasından seçimi yapabilirsiniz.

Lalapuna yazlık bayan gömlek modelleri ise burada: http://www.kadinlarsa.com/kadin-giyim-moda/yazlik-bayan-gomlek-modelleri.html




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder