20 Temmuz 2013 Cumartesi

2013 Parti Abiye Elbiseleri

Her sezone göre değişik elbiseler binbir türlü çeşitleriyle bizleri bekliyor. Artık mevsimlere göre değil neredeyse aylara göre elbise ayarlayacak düzeye geldik sayılır. Yaz sezonunda elbise ihtiyaçları daha da artıyor. Aslında bazılarına göre azalıyor çünkü hiç elbise giymeyenler var ama neyse konuyu dağıtmaya gerek yok.

2013 yaz sezonu geldiğinde, parti sezonunun da geldiğini anlamak zor değil. Doğum günü partileri, mezuniyet partileri, havuz başı partileri derken, 2013 yaz sezonu da partilerle dolu geçecek gibi görünüyor. Siz de her ortama uygun 2013 parti elbiseleri ile, partinin yıldızı olabilirsiniz. 2013 Parti elbiseleri arasında, ilk sırada neon renkli elbiseler yer alıyor. Etek kısmı hafif kabarık formda, belden oturtmalı mini elbiselerde çok hoş bir görünüm yaratan neon renkler, stilettolarla kombinlendiklerinde, her türlü parti için ideal bir kombin olacaktır.

Mini elbiseler ya da uzun parti elbiselerinde bu yaz, cut out detaylar oldukça dikkat çekiyor. Göbeği açıktan bırakan cut out elbise modelleri, özellikle genç hanımların tercihi oluyor. Cut out elbise modellerinde, ayrıca sarı ya da kırmızı ve mavi gibi renkler ön plana çıkıyor.

Parti elbisesi denildiğinde ilk akla gelen mini elbiseler, 2013 yaz sezonunun da favori parçaları arasında yer alıyor. Sırtta dekolte detayı bulunan mini elbiseler, 2013 parti elbiseleri arasında yer alıyor. Bu yaz parti elbiselerini, dolgu topuklular ya da yüksek topukluların yanı sıra, stilettolarla da kombinleyebilirsiniz. Ten rengi, bej ya da su yeşili gibi stilettoların öne çıktığı yeni sezonda, ayrıca maxi boy, yırtmaçlı parti elbiseleri de dikkat çekiyor. Siyah ise her zamanki yerini koruyor. Mini, siyah bir elbise her sezon olduğu gibi, 2013 yaz sezonunda da parti elbiseleri arasında yer alıyor.

Koton yazlık elbiseler ise burada: http://www.kadinlarsa.com/kadin-giyim-moda/koton-yazlik-elbise-modelleri.html




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder