30 Haziran 2013 Pazar

2013 Platform Topuklu Ayakkabı Çeşitleri

Bayanlar için ayakkabı modelleri içinde o kadar fazla seçenek var ki erkeklere sorsanız bunların hiçbirini bilmezler. Hatta çoğu erkek bu ayakkabı modelleri içinde her giyim şekli için farklı birer tür olduğunun bile farkında değildir. Ancak neyse ki kadınlar neyin ne olduğunun farkındalar.

Giyimde uyuma dikkat eden bayanlar için ayakkabılar vazgeçilmez birer aksesuardır. Gerek kombinlere uyumu gerekse de şıklık konusunda bayanlara istediklerini veren ayakkabı türlerinden bir tanesi olan platform topuklu ayakkabılar, bu yıl da bayanlar tarafından oldukça fazla ilgi görmektedir. Bu ayakkabılar sıcak yaz aylarında giyilebildiği gibi kış aylarında da oldukça rahat bir şekilde giyilebilmektedir. Bu da bu tür ayakkabıların bayanlar tarafından daha çok tercih edilmesini sağlamaktadır.

Özel günlerde, düğünlerde, davetlerde, mezuniyet gecesinde, dışarıda dolaşırken veya başka işlerinizde çok rahat bir şekilde giyebileceğiniz Platform Topuklu Ayakkabı Modelleri, bayanlara aynı zamanda da oldukça şık bir görünüm kazandırmaktadır. Özellikle boyu biraz kısa olan bayanlar için vazgeçilmez birer parça olmayı başarmıştır.

Bu yaz sezonu için tasarlanan platform topuklu ayakkabı modelleri daha çok baharın ve yazın renklerini üzerinde taşımaktadır. Cıvıl cıvıl renkler ile uyumlu olarak tasarlanan dizaynlar platform topuklu ayakkabıları seven bayanların aklını başından almaktadır. Özelliklede şık görünmeyi seven bayanların ayakkabı dolaplarında kesinlikle bulunması gereken ayakkabı tasarımları bulunmaktadır.

Gerek tasarımları gerekse de renkleri ile oldukça şık bir görünüme sahip olan platform topuklu ayakkabı modelleri bu yılda da birçok bayan tarafından ilgiyle giyilecek gibi durmaktadır. Sizde şık görünmeyi seven bir bayansanız platform topuklu ayakkabı modellerinden bir tanesini kendinizde denemelisiniz.

Platform topuklu ayakkabıların bütün çeşitlerini http://www.kadinlarsa.com/ayakkabi-modelleri/shop-shoes-platform-ayakkabi-modelleri.html adresinde görebilirsiniz.






Yazlık Gece Elbiseleri 2013

Yaz gelince düğünler davetler de peşpeşe gelmeye başlıyor. Bunca davet ve düğün için gardroplarda bir kaç tane de abiye elbise bulundurmaya gerek var. Her mevsim giyilecek abiyeler fazla sayıda olmadığından yaz için abiyeler seçmekte fayda var.

Her kadının vazgeçemediği bir renk olan siyah abiye renk tercihinde de başı çekiyor. Siyah abiye elbiseler kişiyi hem zayıf gösterir hemde bütün kusurları kapatır. 2013 yaz aylarına yaklaştığımız şu günlerde düğünlerde, kokteyllerde ve şık akşam yemeklerinde giyebileceğiniz siyah abiye modellerini sizler için paylaşıyoruz. Siyah dantelli, siyah sade şık gece kıyafet modelleri. Siyah rengin asilliği ve kişiyi zayıf göstermesi en çok tercih edilen renk olmasının başında geliyor.

Sizin için seçtiğimiz 3 adet abiye elbiseyi aşağıda görebilirsiniz. Yazlık abiye modellerinin diğer çeşitlerine ise http://www.modellerden.com/yazlik-abiye-modelleri.html adresinden bakabilirsiniz.







29 Haziran 2013 Cumartesi

Ucuz Giyim Elbise Modelleri

Alışveriş her kadının vaz geçemeyeceği bir tutkudur. Hele ki eğer ucuza alış veriş yapabiliyorsa bu konuda çok daha tutkulu olacaktır kadın. Teknolojinin gelişmesiyle internet üzerinden alış veriş yapabilme imkânı ortaya çıktı. İnternet üzerinden alış veriş yapabileceğiniz alış veriş sitelerinden alacağınız ürünü normalden daha ucuza alabilirsiniz. Çünkü bu web sitelerinden satış yapan firmaların satış yaptıkları dükkân olmadığı için kira ve benzeri masrafları olmuyor.

İnternet üzerinden satış yapmanın bir avantajı da ürünlere daha kolay koltuğunuzdan kalkmadan erişebiliyorsunuz. Ayrıca internet üzerinden ayrıca web sitelerinde Ucuz Giyim Elbise Modelleri bulunduran ve satan web siteleri de var. Ancak bu sitelerden alışveriş yaparken güvenliğinize de dikkat etmelisiniz. Mümkünse sitelerden referans almalı, daha önce alış veriş yapan kişilerin yorumlarını okumalısınız.

Tasarruf eden bayanların tercih ettiği Ucuz Giyim Elbise Modelleri, aslında ucuz olmayan diğer pahalı ürünlerden pek fark içermiyorlar. Bu yüzden bu konuda kadınların kafalarında soru işaretleri oluşmasına gerek yok. Çeşitlilik ve model konusunda da pahalı markalardan geri kalmayan ucuz giyim sektöründe, eğer alış veriş yapacağınız portalı iyi seçer iseniz kalite konusunda da sıkıntı yaşamanız pek olası değildir. Şıklığa ve kaliteye yüzlerce lira ödemeniz gerekmez. Ayrıca son yıllarda yaz ve kış sezonları arasındaki model farkı azaldığı için fiyatlar ayrıca düştü. Marka almak isteyenler için dahi fiyatlar korkutucu seviyelerde değil.

Red queen ucuz elbise modellerini aşağıdaki linkten görebilir ve inceleyebilirsiniz.
http://www.modellerden.com/red-queen-ucuz-elbise-modelleri.html/






28 Haziran 2013 Cuma

Pınar Şems Tesettür Elbise Modelleri

Kapalı giyinen bayanlar için son yıllarda çok kaliteli elbiseler üretilmeye başlandı. Bu konuda adeta dev markalar oluştu ve bunlar da birbirleriyle kıyasıya bir rekabet halindeler. Hatta bu markaların arasına sürekli yenileri de katılmaya devam ediyor.

Bu durum hiç şüphesiz tesettürlü hanımlar için çok sevindirici. Çünkü rekabet demek daha fazla seçenek ve bir o kadar da daha fazla indirimli fiyat demek. Bu açıdan bakıldığında tesettür elbise modelleri içinden seçimlerini yapan bayanların çok şanslı olduklarını rahatlıkla söyleyebiliriz.

Tesettür giyimde ilk ve en önemli markanın setrems olduğunu söyleyebiliriz. Ama biz bu yazımızda setrems hakkında değil başka bir marka hakkında konuşacağız.

“Tek hecede şıklık” sloganı ile yola çıkan Pınar Şems, tasarladığı ve piyasaya sürdüğü tesettür elbise modelleri ile gerek yurtiçindeki gerekse de yurtdışındaki birçok kadının beğenisini kazanmayı başarmıştır. Şık tasarımları ve yenilikçi çizgileriyle tesettür alanında yeni bir çağ açan Pınar Şems Tesettür Elbise Modelleri, tesettür giyinmeyi seven birçok kadının rüyalarını süslemektedir.

Tesettür giyim sektörüne özel siparişleri dikerek başlayan Pınar Şems, yaptığı dikimlerle tesettür giyinen birçok hanımefendinin gönlüne girmeyi başarınca aldığı özel dikim sayısı da hızla artmaya başladı. İstekleri karşılamak için seri üretime geçmeye karar veren firma 2013 yaz ayı için çıkarttığı tesettür elbise modelleri ile birçok hanımefendinin sık olarak tercih ettiği markalar arasına girmeyi başarmıştır.

Özelliklede tesettür giyinen hanımefendiler için kıyafet tasarlamak oldukça dikkat ve disiplin isteyen bir iştir. Tesettür giyinen bayanların hayallerindeki giysileri titiz bir şekilde tasarlayan ve diken Pınar Şems, bayanlara sunduğu elbiseler ile tesettür giyiminde oldukça önemli bir yere sahiptir. Sizde hayallerinizdeki elbiseleri görmek istiyorsanız Pınar Şems Tesettür Elbise Modellerine bakmalısınız.

Pınar Şems tesettür elbise modellerini giyen her hanımefendinin genelde kullandığı cümle “tam istediğim gibi bir elbise” olmaktadır. Sizde istediğiniz, hayallerinizdeki elbiselere sahip olmak istiyorsanız Pınar Şems tesettür elbise modellerine bakmalısınız. Çok geniş bir koleksiyona sahip olan tesettür elbiseler arasından kendinize uygun olanı ve hoşunuza gideni çok rahat bir şekilde bulabileceksiniz.










Guess Çanta Modelleri 2013

Elbiselerle uyumlu aksesuarı doğru seçebilmek çok önemli. Kadınların en vazgeçilmez aksesuarlarından biri olan çantaların en popüler markalarından bir olan guess çanta modelleri ile şimdi kıyafetlerinizi daha da alımlı, kendinizi daha çekici hale getirebilirsiniz.

Kadınların bir çoğu çanta konusunda çok titizdirler. Çantaları kaliteli ve markalı olmalıdır. Bir çok kıyafeti ile uyumlu birbirinden güzel ve kaliteli çantası olan kadınların sayısı azımsanmayacak kadar fazladır.

Bazı markalar vardır bunlar kadınların özellikle çantalar konusunda göz bebekleridir. Bu markalardan biri de guess‘dir. Guess özellikle kadın çantasında ciddi anlamda isim yapmış önemli markalardan biridir. Modayı yakından takip eden hatta önden takip eden ve buna göre çantalar tasarlayarak müşterilerini her zaman trend görünmesini sağlayan bir markadır.

Guess çanta modelleri arasında en trend olanlar sezonun en moda çanta modeli olan transparan çantalar, renkli çantalar deri çantalar ve boyundan asmalı küçük çantalar şeklinde. Çantaların pek çoğu genelde küçük el çantası ile takım halinde sunuluyor.

Guess çanta modelleri ile ilgili tüm resimler burada: http://www.modellerden.com/2013-guess-canta-kampanyasi.html





27 Haziran 2013 Perşembe

Siyah gece elbiseleri abiye modelleri

Abiyeler içinde herkesin zevkine göre yüzlerce farklı model elbise bulunabilir. İnsanların renk zevkleri farklı olmasına rağmen herkes tarafından beğenilen bazı renkler de var. Bunlardan biri de siyah. Özellikle siyah gece elbiseleri neredeyse bütün kadınlar tarafından beğenilen abiyeler olmaya devam ediyor.

Bayanlar, şık ve zarif görünmenin yolunun elbiselerden geçtiğini çok iyi bir şekilde bilmektedirler. Soğuk kış günlerinden spor ve diyet yaparak sıcak yaz aylarına güzel ve fit bir vücutla girmeyi hayal eden bayanlar, yaz ayları geldiği zaman vücutlarıyla uyumlu olmayan elbiseler seçmemelidirler. Çünkü vücudunuz ile uyumlu olmayan elbiseler, si ne kadar güzel olursanız olun sizi olduğunuzdan daha kötü gösterecektir. Bu nedenle elbise seçiminde oldukça dikkatli davranılmalıdır.

Sıcak yaz aylarında nişan, düğün, özel davet, parti, balo veya başka bir yere gidecek olan bayanlar daha çok siyah gece elbiselerini tercih etmektedirler. Bu elbiseleri tercih eden bayanlar için hazırlanan Siyah Gece Elbiseleri 2013 modelleri birçok bayanın ilgisini ve beğenisini kazanacak gibi durmaktadır.

2013 yılı için tasarlanan siyah elbise modelleri bir önceki yıllara göre daha fazla değişiklikler içermektedir. Önceki yıllarda tasarlanan siyah elbiseler daha çok düz kesimlerden oluşmaktayken bu yılki siyah elbiseler yırtmaçlardan, fırfırlardan ve taşlarla süslü giysilerden oluşmaktadır. Özel günler için siyah elbiseleri tercih eden bayanlar, bu yıl için tasarlanan siyah elbiseleri gördükleri zaman kendilerinden geçeceklerdir.

Siyah Gece Elbiseleri 2013 modellerinde en dikkat çeken özelliklerden bir tanesi de önünde ve arkasında yırtmaçları bulunan elbise çeşitleridir. Şıklığa ve zarafete önem veren bayanlar gözlerini bu elbiselerden alamayacaklardır. Sizde daha şık bir görünüme kavuşmak istiyorsanız bu elbise modellerine göz atmalısınız.









26 Haziran 2013 Çarşamba

Adil Işık Yeni Abiye Modelleri

Ülkemizin önde gelen abiye elbise tasarımcılarından adil ışık yeni sezon abiyeleriyle yine göz kamaştırmaya ve kadınların ilgisini çekmeye devam ediyor. Adil Işık abiye elbiseler de yine bu sene birbirinden iddialı modelleri görebiliyoruz. Bazılarını giymek gerçekten cesaret isteyen bu abiyelere her kadın sahip olmak istiyor ama maalesef çeşitli nedenlerle herkes bu abiyelerden alamıyor. Olsun alamasak da bakmakta fayda var diyelim biz.

Adil Işık markası tasarımlarıyla büyülemeye devam ediyor. 2013 abiye elbise modelleri koleksiyonlarıyla bayanları mağazalarından çıkarmadı. Son derece iddialı ve bir o kadarda şık görünen tasarımlarıyla sıkça karşılaşabilirsiniz. O kadar farklı modellerle hazırlanmış butikler var ki, hangilerini seçeceğinize çoğu kez karar veremiyorsunuz. Adil Işık abiye elbiseler seçimi çok zor yapacağınız seçimler arasında yerini almış durumda. Doğru kararı verebilmek o kadar zor ki, ikilem arasında çok kalıyorsunuz. Adil Işık abiye modelleri için doğru olan kararı yapmanın birkaç önerisini sizlere sunmak istiyorum.

İlk önerim tüm yazılarımda bahsettiğim renk seçimi üzerine olacaktır. Kırmızı, mavi ve sarı tonlarla oluşturulan butikler benim için oldukça avantajlı renkler arasındadır. Son derece iddialı ve bir o kadarda farklı görünümü olan Adil Işık 2013 abiye elbiselerinden kendi modanızı yansıtabileceğiniz reyonlara yönelebilirsiniz. Yaz kış giyebileceğiniz tasarımı tercih etmeli, uyum sağlayacak kombin koleksiyonuna da göz atmalısınız. Bu sebeple renk seçimi son derece önemlidir. Renk seçimine öncelik sağlamalı Adil Işık abiye elbise tasarımları arasından doğru rengi seçmelisiniz. Alacağınız modeli seçimini yaptığınız yere göre rengine karar verebilirsiniz. O an nasıl görünmek istiyorsanız, renk seçimini de buna göre yapmanız mümkün. Çoğu bayan bu özel gecede gözleri kendine çekmek istiyor. Adil Işık abiye elbise modelleri 2013 sezonunda her ana uygun renkleri hazırlamış. Kırmızı renkli model tek başına gözleri üzerinize çekebilir.









25 Haziran 2013 Salı

2013 Yazı İçin Tulum Modelleri Önerileri

Her zaman elbise, etek, pantolon gibi şeyler giymekten sıkıldıysanız alternatif olarak tulum modelleri içinden seçimlerinizi yapabilirsiniz. Üstelik bu yaz tulum modelleri arasında gerçekten birbirinden harika modellere rastlıyoruz. Anlaşılan modacılar tuluma daha fazla önem vermek gerektiğini sonunda kavradılar.

Tulumlar özellikle akşam yürüyüşleri için ideal giysiler olarak karşımıza çıkıyor. Çünkü akşam serinliğinde bacakların fazla üşümemesi için kapatmak gerekiyor. Dar pantolonlar da insanı biraz sıktığı için yaz aylarında tulum daha cazip hale geliyor.

Bence bu yaz tulumları çekip plaja gidelim. Yeni sezonda ayrıcalıklı olan 2013 tulum modelleri tasarımları ilgi çekici renkleriyle marka reyonlarında özenle sıralanmış. Tulumlar seksenli ve doksanlı yıllarda farklı bir modelle, şimdilerde ise bambaşka bir modelle hazırlanıyor. Bayan tulum modelleri arasında şimdilerde yok yok. Aradığınız her detayı bulabileceğiniz ayrıcalıklı tasarımlar ön planda. Bunun yanında kendi modanızı açığa çıkarabileceğiniz desenli modellerde var. Ünlü markaların ezeli rekabeti, bu modellerin en şık kumaşlarla üretilmesine sebep oluyor. Tulum modelleri arasından ideal denilebilecek özgün koleksiyonlardan faydalanabilir, kendi modanız için abiye tulum modellerini dahi seçebilirsiniz.

Bu tasarımlar arasında da seçim yapmanın çok kolay olduğunu söyleyemeyeceğim. Çünkü sadece tulum modelleri adı altında geçen tasarımlar yok. Marka reyonlarını incelediğiniz zaman genç tulum modelleri butiklerinden, abiye tarzında oluşturulan renkli seçimlere kadar çok fazla model var. Yine birkaç tavsiye hayat kurtarabilir. İlk tavsiyem yine renk seçimi olacaktır. Tulum modelleri 2013 sezonunda renk açısından o kadar çok çeşitle çıkıyor ki karşımıza, hangi renkleri seçeceğimize karar veremiyoruz. Benim favori rengim, favori ayakkabılarım ile kombin edilebilecek tasarımlardan oluşuyor. Şöyle bir dolabımı açarım, en sık kullandığım ayakkabılardan trend olan bayan tulum modelini seçebilirim. Siz de bence seçimi yapmak için dolabınızdan yardım almalısınız.

Plaj modası ve yaz sezonunda hazırlıkları yapan markalar straplez tulum modellerini de özenle hazırlıyor. Turuncu, mavi ve iki renkli koleksiyonlarda straplez tasarımlar size farklı bir görünüm kazandırabilir. Yazın o kavurucu sıcaklarında serinlik ve rahatlığın bu koleksiyonlar arasından seçilebileceğini söyleyebilirim. Alacağınız tulum modelleri arasından altına tercih edeceğiniz hoş bir sandalet ve yine hoş bir güneş gözlüğü ile modaya yakın olabilirsiniz. Tulum abiye modelleri adı altında da hazırlanan tasarımlar, özel gecelerde dahi tercih edilebilecek butiklerle oluşturulmuş. Straplez olan modeller saten bir kumaş ile size farklı bir görünüm kazandıracaktır. Kesinlikle incelemenizi önerebilirim.









Dantelli Abiye Elbise Modelleri

Abiye elbiseler kadınların olmazsa olmazlarından biri. Gardropta ne kadar bulunsa da yine de gerek vitrinlerde, mağazalarda gerekse internette gördükleri zaman kendilerini bu elbiselere bakmaktan alamazlar. Aslında bazı abiyeler var ki gerçekten müthiş derecede güzeller ve insan alamasa da bakmaktan bile büyük zevk alıyor.

Dantel kadını son derece çekici ve asil gösterir. Bir kaç sezondur çok fazla trend olan dantel bu sezon ve önümüzdeki bir kaç sezon da trend olmaya devam edecek. Dantel abiye elbise modelleri ise özel davetlerde, nişanlarda, düğünlerde ve benzeri pek çok organizasyonlarda rahatlıkla değerlendirilebilir.

Dantel abiye elbiselerde renk olarak en çok tercih edilenler ise beyaz, siyah ve mavi renkler oluyor. Bu renklerle beraber dantelin uyumu muhteşem oluyor. Fakat diğer renklerde de dantel son derece güzel ve şık olabiliyor. Danteli tamamen kullanmak istemeyenler için dantel desenli kıyafetler de son derece popüler. Tamamen dantelden oluşan kıyafetlere nazaran bu kıyafetlerin sadece belli yerlerinde aksesuar amaçlı dantel işlemeler oluyor. Bu tarz dantel işlemeli abiye kıyafetler de çok trend.

Dantel abiye elbiseleri değerlendirirken ayakkabı seçiminizde de danteli kullanabilirsiniz. Mesela siyah dantel abiye elbise altına siyah dantel işlemeli abiye ayakkabı tercih ederek muhteşem bir kombin oluşturabilirsiniz.

Burada sadece dantelli abiyelere yer verdik ama normal dantelli elbiseleri de görmek isterseniz linke tıklamanız yeterli: www.modellerden.com/dantelli-elbise-modelleri.html








24 Haziran 2013 Pazartesi

Kalem etek modelleri ile ofis şıklığı

Eğer ofis ortamında çalışıyorsanız giyiminize de son derece dikkat etmeniz gerekiyor. Çünkü ofislerde gelen giden çok olduğundan ve bir de üstelik yönetici pozisyonundaysanız bütün dikkatler sizin üzerinizde yoğunlaşabiliyor. Bu aynı zamanda çok fazla sayıda elbiseniz olması gerektiği anlamına geliyor.

İşyerinde giyilebilecek elbiseler genellikle takım elbiseler, tayyörler, kumaş pantolonlar ve ceketlerdir. Bunların dışında şayet tercihinizi elbiseden yada eteklerden yana kullanacaksanız seçimlerinize dikkat etmelisiniz.

İş yerinde en sık tercih edilen tasarımlar genellikle kalem etek modelleri olmuştur. Kurumsallığı ve o şıklığı gösteren bu tasarımlar, ideal denilebilecek her renkte süslenmiş. Markaların kıyasıya yarışları, butiklerinde oluşturdukları bu etek tasarımlarını da şekillendiriyor. Her bayanın bir tarzı illaki vardır. Ancak her bayanın dolabında da en az birkaç tane kalem etek tasarımı da yok değildir. Tarzı ne olursa olsun bu modelleri satın alan çok bayanla karşılaşıyoruz. Karşılaştığımız bu bayanlara seçenek sunabilmek için 2013 kalem etek modellerini sunmak istedik. Herkesin tarzına özel olan tasarımları bir arada toparlayarak, en şık renkleri görebileceğiniz koleksiyonları oluşturmaya çalıştık. İlk etapta dikkat çekici olan kalem etekleri sizlerle paylaşmak istiyorum.

Modanın başladığı noktada nasıl ki elbiseler ön plandaysa, etek tasarımları da ön planda olmuştur. Özel gecelerden günlük giyime, günlük giyimden iş alanlarına kadar etek modelleri en sık tercih edilen koleksiyonlar arasında yerini almıştır. Bu modellerin alt tasarımları da özellikle tercih edilebilecek ve dolabımıza eklenebilecek modeller arasındadır. 2013 kalem etek tasarımları buna en iyi örnek olabilir. Kendi stilini belirlemek isteyen bayanlar için bu modeller her zaman için tercih edilecektir. Modeller arasında seçim yapmak için bilmeniz gereken detayları düşünün. Kalem etek kombinini, kalem etek tasarımlarıyla tercih edilebilecek modelleri en başta düşünün. üstünüze tercih ettiğiniz modeli, yada altınıza giyebileceğiniz ayakkabıyı bulduktan sonra kalem etekler arasından seçim yapabilirsiniz.









23 Haziran 2013 Pazar

Dantelli elbise modelleri ve renkleri

Bu yaz en çok gördüğümüz elbiseler arasında dantelli elbise modelleri, çiçekli elbiseler ve baskılı elbiseler bulunuyor. Doğal olarak yazın getirdiği rehaveti üzerinizden atmak için en ideal olanları da bunlar. Özellikle çiçekli elbise modelleri içinde çok fazla çeşit var ancak bu yazımızda biz dantelli elbise modelleri konusuna değineceğiz. Çünkü dantelli elbiseler yazın insanı yakmayan ve aynı zamanda bir o kadar da şık elbiseler.

Dantelli elbise modelleri tasarımlarını mağazalarda sürekli görüyoruz değil mi? Genellikle elbisenin belirli yerlerinde dantel işlemeleri olan bu tasarımlar, size farklı bir görünüm kazandırabilir. Bugün hemen her alanda ilgiyle karşılanan tasarımlar arasında yerini almış dantel elbiseler 2013 sezonunda da gözde olmayı sürdürüyor. Mini modellerde, diz üstü tasarımlarda ve hatta straplez koleksiyonlarda dahi dantel işlemelerin olduğunu görüyoruz. Bu nedenle dantel elbise modelleri adı altında bu koleksiyonları incelemek istedik. Her alışveriş merkezinde bayanların sıkça tercih ettiği mağazaları tek tek gezip dantelli elbise dikimine ve kaliteli kumaşları incelemeye başladık. İlk etapta dikkat çekici olan koleksiyonlardan, ayrıcalıklı olan tasarımları ayırdık. Daha sonrasında dantelli elbise kombin ve uyumu nasıl olur bunun üzerin durduk.

Şimdi önce kesin olarak alacağınız bu modelin rengine karar vermelisiniz. Doğru renk bir elbiseyi şık gösteren en temel etkenler arasındadır. Bu nedenle seçimini yaptığınız tasarım da rengine en başta karar vermiş olmalısınız. Bunu giyeceğiniz ayakkabı yada aksesuara göre de yapabilirsiniz. Bayanların birçoğu dantelli 2013 elbise modelleri koleksiyonlarını aldıkları çantayla dahi uyum içerisinde oluşturabiliyorlar. Kim çantayla kombin yapmak için elbiseyi çantaya göre seçer ki? Evet birçok bayan bunu yapıyor. Siz de dantel elbiseler arasından kombin edebileceğiniz butiklere yoğunlaşmalı, doğru rengi seçmelisiniz. Tabi renk seçimini tamamen size bırakıyoruz. 2013 modasında sıkça tercih edilen dantel elbise renkleri mavi ve siyah tonlarda oluyor. Kırmızı halıda boy gösteren ünlüler, dantelli elbiseler arasından bu renk tonlarını tercih ediyorlar.

Model olarak ben bu koleksiyonların iş yerinde ve kurumsal alanlarda sıkça giyilebileceğini düşünüyorum. Modele göre giyilebilecek alanlar düşünülebilir tabi ki… İş yerinde giyilebilecek şık bir tasarım arıyorsanız, dantelli elbise modelleri 2013 seçimler yapmalısınız. Diz üstü modeller bence bu tasarım için en ideali görünüyor. Mini modeller dahi dantel işlemeleriyle tercih edilebilir. Dantel elbise örnekleri için mini tasarımlar dahi en ideal örnek olabilir.









21 Haziran 2013 Cuma

2013 yaz için abiye modelleri

Yaz gelince abiye elbiselerin bakanı da artıyor alanı da. Çünkü yaz demek aynı zamanda bolca düğün demek ve eğer çevresi biraz da geniş bir insansanız çok sayıda da abiye elbise lazım demektir.

Abiye elbiseler genellikle artık internetten bakılıyor ve seçilen modeller mağazalarda aranıyor. İnternetten almak riskli çünkü elbise istediğiniz gibi çıkmazsa yada üzerinize istediğiniz gibi oturmazsa bir sürü problem demek bu. Bu nedenle kadınların çoğu internet yerine abiye elbiseleri mağazalardan daha fazla almayı tercih ediyor.

Artık yaz sezonu için seçimler mağazalarda yapılıyor. En çok da seçimi yapılan tasarımlar yazlık abiye modelleri tasarımları oluyor. Yazlık abiye modelleri olarak adlandırdığımız bu tasarımlar, mini yada ince koleksiyonlarla oluşturulan tasarımlardır. Bu tasarımlar yaz sezonu için ideal olduğundan yazlık abiye elbise modelleri olarak adlandırılırlar. Çok sık bu tasarımları bulmak mümkün değildir. Ancak doğru adresleri gezdiğiniz zaman 2013 yazlık abiye modelleri arasından doğru seçimler yapabilirsiniz. Bu markaları ve yeni sezonda oldukça iddialı olan abiye modellerini sizlere bu yazımda hazırladım. Öncelikle kendi modanızı açığa çıkarmak istiyorsanız, kesinlikle kararları tamamen siz vermelisiniz. Peki yazlık 2013 abiye modelleri arasından doğru seçimler nasıl yapılır? biraz bunun üzerinde duralım.

Her bayanın kendine özel bir giyim tarzı vardır. Tabi her erkeğin de aynı şekilde. Giyimin insanın karakterini yansıttığına inanırım. Mesela kırmızı rengini sürekli tercih eden bir bayanın iddialı olduğunu sezerim. Yazlık abiyeler arasından yapılabilecek seçimlerin ne denli önemli olduğunu sizlere aktarmak istedim. Burada söylemeye çalıştığım detay tamamen kendi modanıza, kendi karakterinize özel seçimler yapmanız oldu. Bir mağazaya gittiğinizde tavsiye verenlerden çok yazlık abiyeleri kendi modanıza göre satın almaya özen gösterin. Bu modelleri nerelerde bulabiliriz?

Aslında hiçbir mağazanın butiklerinde yeni sezon yazlık abiye adıyla yazılmaz. Siz yazlık olan tasarımları bulmaya çalışırsınız. Mini bir abiye elbise tasarımına yazlık model diyebiliriz. Aynı şekilde kısa kollu veya straplez olan butikleri de yazlık abiye modelleri 2013 koleksiyonlarında görebiliriz. Tabi uzun ve ince olan tasarımları da kenara atmamak lazım. Bu tasarımlar da belirli markaların butiklerinde özenle seçiliyor. Bir de yaz için abiye tasarımlarında sıkça bulabilirsiniz. Her zaman için kaliteli bir markayı göz ardı etmeyip, seçimlerinizi buna göre yapmalısınız. Sadece yazlık modellerde değil, tüm abiye modellerinde markaya önem vermelisiniz.