26 Haziran 2013 Çarşamba

Adil Işık Yeni Abiye Modelleri

Ülkemizin önde gelen abiye elbise tasarımcılarından adil ışık yeni sezon abiyeleriyle yine göz kamaştırmaya ve kadınların ilgisini çekmeye devam ediyor. Adil Işık abiye elbiseler de yine bu sene birbirinden iddialı modelleri görebiliyoruz. Bazılarını giymek gerçekten cesaret isteyen bu abiyelere her kadın sahip olmak istiyor ama maalesef çeşitli nedenlerle herkes bu abiyelerden alamıyor. Olsun alamasak da bakmakta fayda var diyelim biz.

Adil Işık markası tasarımlarıyla büyülemeye devam ediyor. 2013 abiye elbise modelleri koleksiyonlarıyla bayanları mağazalarından çıkarmadı. Son derece iddialı ve bir o kadarda şık görünen tasarımlarıyla sıkça karşılaşabilirsiniz. O kadar farklı modellerle hazırlanmış butikler var ki, hangilerini seçeceğinize çoğu kez karar veremiyorsunuz. Adil Işık abiye elbiseler seçimi çok zor yapacağınız seçimler arasında yerini almış durumda. Doğru kararı verebilmek o kadar zor ki, ikilem arasında çok kalıyorsunuz. Adil Işık abiye modelleri için doğru olan kararı yapmanın birkaç önerisini sizlere sunmak istiyorum.

İlk önerim tüm yazılarımda bahsettiğim renk seçimi üzerine olacaktır. Kırmızı, mavi ve sarı tonlarla oluşturulan butikler benim için oldukça avantajlı renkler arasındadır. Son derece iddialı ve bir o kadarda farklı görünümü olan Adil Işık 2013 abiye elbiselerinden kendi modanızı yansıtabileceğiniz reyonlara yönelebilirsiniz. Yaz kış giyebileceğiniz tasarımı tercih etmeli, uyum sağlayacak kombin koleksiyonuna da göz atmalısınız. Bu sebeple renk seçimi son derece önemlidir. Renk seçimine öncelik sağlamalı Adil Işık abiye elbise tasarımları arasından doğru rengi seçmelisiniz. Alacağınız modeli seçimini yaptığınız yere göre rengine karar verebilirsiniz. O an nasıl görünmek istiyorsanız, renk seçimini de buna göre yapmanız mümkün. Çoğu bayan bu özel gecede gözleri kendine çekmek istiyor. Adil Işık abiye elbise modelleri 2013 sezonunda her ana uygun renkleri hazırlamış. Kırmızı renkli model tek başına gözleri üzerinize çekebilir.









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder