21 Haziran 2013 Cuma

2013 yaz için abiye modelleri

Yaz gelince abiye elbiselerin bakanı da artıyor alanı da. Çünkü yaz demek aynı zamanda bolca düğün demek ve eğer çevresi biraz da geniş bir insansanız çok sayıda da abiye elbise lazım demektir.

Abiye elbiseler genellikle artık internetten bakılıyor ve seçilen modeller mağazalarda aranıyor. İnternetten almak riskli çünkü elbise istediğiniz gibi çıkmazsa yada üzerinize istediğiniz gibi oturmazsa bir sürü problem demek bu. Bu nedenle kadınların çoğu internet yerine abiye elbiseleri mağazalardan daha fazla almayı tercih ediyor.

Artık yaz sezonu için seçimler mağazalarda yapılıyor. En çok da seçimi yapılan tasarımlar yazlık abiye modelleri tasarımları oluyor. Yazlık abiye modelleri olarak adlandırdığımız bu tasarımlar, mini yada ince koleksiyonlarla oluşturulan tasarımlardır. Bu tasarımlar yaz sezonu için ideal olduğundan yazlık abiye elbise modelleri olarak adlandırılırlar. Çok sık bu tasarımları bulmak mümkün değildir. Ancak doğru adresleri gezdiğiniz zaman 2013 yazlık abiye modelleri arasından doğru seçimler yapabilirsiniz. Bu markaları ve yeni sezonda oldukça iddialı olan abiye modellerini sizlere bu yazımda hazırladım. Öncelikle kendi modanızı açığa çıkarmak istiyorsanız, kesinlikle kararları tamamen siz vermelisiniz. Peki yazlık 2013 abiye modelleri arasından doğru seçimler nasıl yapılır? biraz bunun üzerinde duralım.

Her bayanın kendine özel bir giyim tarzı vardır. Tabi her erkeğin de aynı şekilde. Giyimin insanın karakterini yansıttığına inanırım. Mesela kırmızı rengini sürekli tercih eden bir bayanın iddialı olduğunu sezerim. Yazlık abiyeler arasından yapılabilecek seçimlerin ne denli önemli olduğunu sizlere aktarmak istedim. Burada söylemeye çalıştığım detay tamamen kendi modanıza, kendi karakterinize özel seçimler yapmanız oldu. Bir mağazaya gittiğinizde tavsiye verenlerden çok yazlık abiyeleri kendi modanıza göre satın almaya özen gösterin. Bu modelleri nerelerde bulabiliriz?

Aslında hiçbir mağazanın butiklerinde yeni sezon yazlık abiye adıyla yazılmaz. Siz yazlık olan tasarımları bulmaya çalışırsınız. Mini bir abiye elbise tasarımına yazlık model diyebiliriz. Aynı şekilde kısa kollu veya straplez olan butikleri de yazlık abiye modelleri 2013 koleksiyonlarında görebiliriz. Tabi uzun ve ince olan tasarımları da kenara atmamak lazım. Bu tasarımlar da belirli markaların butiklerinde özenle seçiliyor. Bir de yaz için abiye tasarımlarında sıkça bulabilirsiniz. Her zaman için kaliteli bir markayı göz ardı etmeyip, seçimlerinizi buna göre yapmalısınız. Sadece yazlık modellerde değil, tüm abiye modellerinde markaya önem vermelisiniz.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder