25 Haziran 2013 Salı

2013 Yazı İçin Tulum Modelleri Önerileri

Her zaman elbise, etek, pantolon gibi şeyler giymekten sıkıldıysanız alternatif olarak tulum modelleri içinden seçimlerinizi yapabilirsiniz. Üstelik bu yaz tulum modelleri arasında gerçekten birbirinden harika modellere rastlıyoruz. Anlaşılan modacılar tuluma daha fazla önem vermek gerektiğini sonunda kavradılar.

Tulumlar özellikle akşam yürüyüşleri için ideal giysiler olarak karşımıza çıkıyor. Çünkü akşam serinliğinde bacakların fazla üşümemesi için kapatmak gerekiyor. Dar pantolonlar da insanı biraz sıktığı için yaz aylarında tulum daha cazip hale geliyor.

Bence bu yaz tulumları çekip plaja gidelim. Yeni sezonda ayrıcalıklı olan 2013 tulum modelleri tasarımları ilgi çekici renkleriyle marka reyonlarında özenle sıralanmış. Tulumlar seksenli ve doksanlı yıllarda farklı bir modelle, şimdilerde ise bambaşka bir modelle hazırlanıyor. Bayan tulum modelleri arasında şimdilerde yok yok. Aradığınız her detayı bulabileceğiniz ayrıcalıklı tasarımlar ön planda. Bunun yanında kendi modanızı açığa çıkarabileceğiniz desenli modellerde var. Ünlü markaların ezeli rekabeti, bu modellerin en şık kumaşlarla üretilmesine sebep oluyor. Tulum modelleri arasından ideal denilebilecek özgün koleksiyonlardan faydalanabilir, kendi modanız için abiye tulum modellerini dahi seçebilirsiniz.

Bu tasarımlar arasında da seçim yapmanın çok kolay olduğunu söyleyemeyeceğim. Çünkü sadece tulum modelleri adı altında geçen tasarımlar yok. Marka reyonlarını incelediğiniz zaman genç tulum modelleri butiklerinden, abiye tarzında oluşturulan renkli seçimlere kadar çok fazla model var. Yine birkaç tavsiye hayat kurtarabilir. İlk tavsiyem yine renk seçimi olacaktır. Tulum modelleri 2013 sezonunda renk açısından o kadar çok çeşitle çıkıyor ki karşımıza, hangi renkleri seçeceğimize karar veremiyoruz. Benim favori rengim, favori ayakkabılarım ile kombin edilebilecek tasarımlardan oluşuyor. Şöyle bir dolabımı açarım, en sık kullandığım ayakkabılardan trend olan bayan tulum modelini seçebilirim. Siz de bence seçimi yapmak için dolabınızdan yardım almalısınız.

Plaj modası ve yaz sezonunda hazırlıkları yapan markalar straplez tulum modellerini de özenle hazırlıyor. Turuncu, mavi ve iki renkli koleksiyonlarda straplez tasarımlar size farklı bir görünüm kazandırabilir. Yazın o kavurucu sıcaklarında serinlik ve rahatlığın bu koleksiyonlar arasından seçilebileceğini söyleyebilirim. Alacağınız tulum modelleri arasından altına tercih edeceğiniz hoş bir sandalet ve yine hoş bir güneş gözlüğü ile modaya yakın olabilirsiniz. Tulum abiye modelleri adı altında da hazırlanan tasarımlar, özel gecelerde dahi tercih edilebilecek butiklerle oluşturulmuş. Straplez olan modeller saten bir kumaş ile size farklı bir görünüm kazandıracaktır. Kesinlikle incelemenizi önerebilirim.









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder