24 Haziran 2013 Pazartesi

Kalem etek modelleri ile ofis şıklığı

Eğer ofis ortamında çalışıyorsanız giyiminize de son derece dikkat etmeniz gerekiyor. Çünkü ofislerde gelen giden çok olduğundan ve bir de üstelik yönetici pozisyonundaysanız bütün dikkatler sizin üzerinizde yoğunlaşabiliyor. Bu aynı zamanda çok fazla sayıda elbiseniz olması gerektiği anlamına geliyor.

İşyerinde giyilebilecek elbiseler genellikle takım elbiseler, tayyörler, kumaş pantolonlar ve ceketlerdir. Bunların dışında şayet tercihinizi elbiseden yada eteklerden yana kullanacaksanız seçimlerinize dikkat etmelisiniz.

İş yerinde en sık tercih edilen tasarımlar genellikle kalem etek modelleri olmuştur. Kurumsallığı ve o şıklığı gösteren bu tasarımlar, ideal denilebilecek her renkte süslenmiş. Markaların kıyasıya yarışları, butiklerinde oluşturdukları bu etek tasarımlarını da şekillendiriyor. Her bayanın bir tarzı illaki vardır. Ancak her bayanın dolabında da en az birkaç tane kalem etek tasarımı da yok değildir. Tarzı ne olursa olsun bu modelleri satın alan çok bayanla karşılaşıyoruz. Karşılaştığımız bu bayanlara seçenek sunabilmek için 2013 kalem etek modellerini sunmak istedik. Herkesin tarzına özel olan tasarımları bir arada toparlayarak, en şık renkleri görebileceğiniz koleksiyonları oluşturmaya çalıştık. İlk etapta dikkat çekici olan kalem etekleri sizlerle paylaşmak istiyorum.

Modanın başladığı noktada nasıl ki elbiseler ön plandaysa, etek tasarımları da ön planda olmuştur. Özel gecelerden günlük giyime, günlük giyimden iş alanlarına kadar etek modelleri en sık tercih edilen koleksiyonlar arasında yerini almıştır. Bu modellerin alt tasarımları da özellikle tercih edilebilecek ve dolabımıza eklenebilecek modeller arasındadır. 2013 kalem etek tasarımları buna en iyi örnek olabilir. Kendi stilini belirlemek isteyen bayanlar için bu modeller her zaman için tercih edilecektir. Modeller arasında seçim yapmak için bilmeniz gereken detayları düşünün. Kalem etek kombinini, kalem etek tasarımlarıyla tercih edilebilecek modelleri en başta düşünün. üstünüze tercih ettiğiniz modeli, yada altınıza giyebileceğiniz ayakkabıyı bulduktan sonra kalem etekler arasından seçim yapabilirsiniz.









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder