28 Haziran 2013 Cuma

Pınar Şems Tesettür Elbise Modelleri

Kapalı giyinen bayanlar için son yıllarda çok kaliteli elbiseler üretilmeye başlandı. Bu konuda adeta dev markalar oluştu ve bunlar da birbirleriyle kıyasıya bir rekabet halindeler. Hatta bu markaların arasına sürekli yenileri de katılmaya devam ediyor.

Bu durum hiç şüphesiz tesettürlü hanımlar için çok sevindirici. Çünkü rekabet demek daha fazla seçenek ve bir o kadar da daha fazla indirimli fiyat demek. Bu açıdan bakıldığında tesettür elbise modelleri içinden seçimlerini yapan bayanların çok şanslı olduklarını rahatlıkla söyleyebiliriz.

Tesettür giyimde ilk ve en önemli markanın setrems olduğunu söyleyebiliriz. Ama biz bu yazımızda setrems hakkında değil başka bir marka hakkında konuşacağız.

“Tek hecede şıklık” sloganı ile yola çıkan Pınar Şems, tasarladığı ve piyasaya sürdüğü tesettür elbise modelleri ile gerek yurtiçindeki gerekse de yurtdışındaki birçok kadının beğenisini kazanmayı başarmıştır. Şık tasarımları ve yenilikçi çizgileriyle tesettür alanında yeni bir çağ açan Pınar Şems Tesettür Elbise Modelleri, tesettür giyinmeyi seven birçok kadının rüyalarını süslemektedir.

Tesettür giyim sektörüne özel siparişleri dikerek başlayan Pınar Şems, yaptığı dikimlerle tesettür giyinen birçok hanımefendinin gönlüne girmeyi başarınca aldığı özel dikim sayısı da hızla artmaya başladı. İstekleri karşılamak için seri üretime geçmeye karar veren firma 2013 yaz ayı için çıkarttığı tesettür elbise modelleri ile birçok hanımefendinin sık olarak tercih ettiği markalar arasına girmeyi başarmıştır.

Özelliklede tesettür giyinen hanımefendiler için kıyafet tasarlamak oldukça dikkat ve disiplin isteyen bir iştir. Tesettür giyinen bayanların hayallerindeki giysileri titiz bir şekilde tasarlayan ve diken Pınar Şems, bayanlara sunduğu elbiseler ile tesettür giyiminde oldukça önemli bir yere sahiptir. Sizde hayallerinizdeki elbiseleri görmek istiyorsanız Pınar Şems Tesettür Elbise Modellerine bakmalısınız.

Pınar Şems tesettür elbise modellerini giyen her hanımefendinin genelde kullandığı cümle “tam istediğim gibi bir elbise” olmaktadır. Sizde istediğiniz, hayallerinizdeki elbiselere sahip olmak istiyorsanız Pınar Şems tesettür elbise modellerine bakmalısınız. Çok geniş bir koleksiyona sahip olan tesettür elbiseler arasından kendinize uygun olanı ve hoşunuza gideni çok rahat bir şekilde bulabileceksiniz.










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder