28 Haziran 2013 Cuma

Guess Çanta Modelleri 2013

Elbiselerle uyumlu aksesuarı doğru seçebilmek çok önemli. Kadınların en vazgeçilmez aksesuarlarından biri olan çantaların en popüler markalarından bir olan guess çanta modelleri ile şimdi kıyafetlerinizi daha da alımlı, kendinizi daha çekici hale getirebilirsiniz.

Kadınların bir çoğu çanta konusunda çok titizdirler. Çantaları kaliteli ve markalı olmalıdır. Bir çok kıyafeti ile uyumlu birbirinden güzel ve kaliteli çantası olan kadınların sayısı azımsanmayacak kadar fazladır.

Bazı markalar vardır bunlar kadınların özellikle çantalar konusunda göz bebekleridir. Bu markalardan biri de guess‘dir. Guess özellikle kadın çantasında ciddi anlamda isim yapmış önemli markalardan biridir. Modayı yakından takip eden hatta önden takip eden ve buna göre çantalar tasarlayarak müşterilerini her zaman trend görünmesini sağlayan bir markadır.

Guess çanta modelleri arasında en trend olanlar sezonun en moda çanta modeli olan transparan çantalar, renkli çantalar deri çantalar ve boyundan asmalı küçük çantalar şeklinde. Çantaların pek çoğu genelde küçük el çantası ile takım halinde sunuluyor.

Guess çanta modelleri ile ilgili tüm resimler burada: http://www.modellerden.com/2013-guess-canta-kampanyasi.html





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder