23 Haziran 2013 Pazar

Dantelli elbise modelleri ve renkleri

Bu yaz en çok gördüğümüz elbiseler arasında dantelli elbise modelleri, çiçekli elbiseler ve baskılı elbiseler bulunuyor. Doğal olarak yazın getirdiği rehaveti üzerinizden atmak için en ideal olanları da bunlar. Özellikle çiçekli elbise modelleri içinde çok fazla çeşit var ancak bu yazımızda biz dantelli elbise modelleri konusuna değineceğiz. Çünkü dantelli elbiseler yazın insanı yakmayan ve aynı zamanda bir o kadar da şık elbiseler.

Dantelli elbise modelleri tasarımlarını mağazalarda sürekli görüyoruz değil mi? Genellikle elbisenin belirli yerlerinde dantel işlemeleri olan bu tasarımlar, size farklı bir görünüm kazandırabilir. Bugün hemen her alanda ilgiyle karşılanan tasarımlar arasında yerini almış dantel elbiseler 2013 sezonunda da gözde olmayı sürdürüyor. Mini modellerde, diz üstü tasarımlarda ve hatta straplez koleksiyonlarda dahi dantel işlemelerin olduğunu görüyoruz. Bu nedenle dantel elbise modelleri adı altında bu koleksiyonları incelemek istedik. Her alışveriş merkezinde bayanların sıkça tercih ettiği mağazaları tek tek gezip dantelli elbise dikimine ve kaliteli kumaşları incelemeye başladık. İlk etapta dikkat çekici olan koleksiyonlardan, ayrıcalıklı olan tasarımları ayırdık. Daha sonrasında dantelli elbise kombin ve uyumu nasıl olur bunun üzerin durduk.

Şimdi önce kesin olarak alacağınız bu modelin rengine karar vermelisiniz. Doğru renk bir elbiseyi şık gösteren en temel etkenler arasındadır. Bu nedenle seçimini yaptığınız tasarım da rengine en başta karar vermiş olmalısınız. Bunu giyeceğiniz ayakkabı yada aksesuara göre de yapabilirsiniz. Bayanların birçoğu dantelli 2013 elbise modelleri koleksiyonlarını aldıkları çantayla dahi uyum içerisinde oluşturabiliyorlar. Kim çantayla kombin yapmak için elbiseyi çantaya göre seçer ki? Evet birçok bayan bunu yapıyor. Siz de dantel elbiseler arasından kombin edebileceğiniz butiklere yoğunlaşmalı, doğru rengi seçmelisiniz. Tabi renk seçimini tamamen size bırakıyoruz. 2013 modasında sıkça tercih edilen dantel elbise renkleri mavi ve siyah tonlarda oluyor. Kırmızı halıda boy gösteren ünlüler, dantelli elbiseler arasından bu renk tonlarını tercih ediyorlar.

Model olarak ben bu koleksiyonların iş yerinde ve kurumsal alanlarda sıkça giyilebileceğini düşünüyorum. Modele göre giyilebilecek alanlar düşünülebilir tabi ki… İş yerinde giyilebilecek şık bir tasarım arıyorsanız, dantelli elbise modelleri 2013 seçimler yapmalısınız. Diz üstü modeller bence bu tasarım için en ideali görünüyor. Mini modeller dahi dantel işlemeleriyle tercih edilebilir. Dantel elbise örnekleri için mini tasarımlar dahi en ideal örnek olabilir.









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder