20 Haziran 2013 Perşembe

Tesettür abiye elbiseler ve fiyatları

Kapalı bayanlar için özel olarak üretilen tesettür abiyeler içinde çok sayıda model bulunuyor. Kapalı hanımların artık abiye bulmak konusunda eskisi kadar sıkıntıları bulunmuyor. Bununla beraber tesettür abiye satan online alışveriş sitelerinin sayısının hızla artması da bir başka sevindirici gelişme olarak karşımıza çıkıyor. Bu sitelerden en başta gelenler olarak e-tesettur.com.tr, modanisa ve sefamerve sitelerini sayabiliriz.

Bu sitelerde yine onlarca farklı markaya ait tesettür abiyeleri rahatlıkla bulabiliriz. Tesettür abiyelerde de diğer abiyelerde olduğu gibi birbirinden güzel ve farklı elbiseler yer alıyor. Ancak tesettür abiyeler de giyim tarzına uygun olarak daha pastel ve koyu renklerin hakim olduğunu söylememiz gerekiyor.

Tesettür abiye elbise fiyatları diğer abiyeler gibi oldukça pahalı ama bazen çok ucuza da bulmak mümkün oluyor. Ortalama olarak genelde 200-300 Liraya çok güzel abiye elbiseler bulunabilir. Eğer kampanyaya denk gelirseniz yarı fiyatına kadar indirimli olarak bu kapalı abiye modellerinden alabilirsiniz.

Aşağıda şimdi en güzel kapalı abiye modelleri içinden bir kaç tanesini gösterelim.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder